Studujete chytře a efektivně?

Máte před sebou důležitý test nebo zkoušku, ale stejně necháváte učení na poslední chvíli a pak zjistíte, že nestíháte?

Máme pro vás několik tipů, jak se připravit efektivně a rychle.

Na internetu naleznete mnoho ,,zaručených,, tipů, jak se připravit na zkoušku. Přitom stačí dodržovat pár jednoduchých tipů, které fungují nejen při studiu, ale i v práci, kdy je potřeba zefektivnit využití času a produktivity. Nezapomeňte ale, že správná příprava je nejdůležitější a ty nejlepší známky se neobejdou bez trochy píle a studia v knihovně. Jenže příprava na učení nespočívá jen v podtrhaných termínech v učebnici, ale vychází již z celého denního režimu.

Dostatek kvalitního spánku

Málo lidí si uvědomuje, že na jakoukoli důležitou událost by měl být člověk hlavně dobře odpočatý. Učit se až do noci je tedy velkou chybou, protože pak jdete na zkoušku minimálně s kruhy pod očima a navíc Vám informace stejně do hlavy moc nepolezou. U spánku je důležitá nejen jeho délka, ale hlavně kvalita. Tu můžete podpořit kvalitní matrací, polštářem, ale co připravit na spánek i své tělo. Odložte dostatečně včas mobilní telefon. A pokud chcete dát svému tělo to nejlepší, tak spánek podpořte vhodným doplňkem stravy. Jelikož tyto stavy dobře známe, tak jsme pro Vás připravili produkt na podporu kvalitního spánku Sweet Dreamzzzz, který svým unikátním složením pomůže Vašemu tělu ke zklidnění a uvolnění před spánkem. Po probuzení se budete cítit plni energie a celý den pak bude lepší a efektivnější.

bigstock--192329068

Pijte vodu

Nezapomeňte během učení hodně pít, a to hlavně čistou vodu. Snažte se vynechat perlivé nápoje včetně energetických. Samotná voda ideálně okysličuje tělo i mozek a nezatěžuje Vás cukrem a dalšími látkami, které při dlouhodobé konzumaci mohou tělu spíše uškodit. 

Ztrácíte energii

Studium může působit jako válení se na gauči, ale věřte, že při něm spotřebujete spoustu energie. Snažte se však vynechat nezdravé jídlo a hlavně nezdravé cukry, které Vás spíše unaví. Zaměřte se hlavně na čerstvé ovoce.

Učení plánujte

I když se Vám zprvu může zdát, že je toho nějak hodně, snažte se učení rozdělit do několika bloků a tyto bloky se snažte rovnoměrně rozložit do studijní doby. Učit se pořád vše najednou a dokola není efektivní a snižuje to Váš celkový studijní výkon.

Nic nepomáhá?

Vyzkoušeli jste už úplně všechno a stále Vám připadá, že to není ono? Vaše výsledky neodpovídají Vaší snaze a odhodlání? Nebo jste již unaveni délkou zkouškového období a množstvím zkoušek? Vyzkoušejte vhodné doplňky stravy, které Vám pomohou se zvýšením koncentrace, dodají energii, zlepší paměť a navíc zahání únavu. Náš přípravek Focus byl vyvíjen se zaměřením na právě tyto požadavky a je účinou kombinací přírodních látek, které plně nahrazují nevhodné látky obsažené v moderních energetických nápojích. Navíc je zcela bez cukru, éček a navzniká na něj závislost.

47_nutri-clinic-focus.png

Studujte chytře a efektivně!

Zpět do obchodu