Plavková sezóna

I přes současnou situaci všichni věříme v krásnou letní dovolenou. Ale připravujete se již na léto? 

Mnoho lidí trápí obava, že nebudou vypadat dobře v plavkách a jak to teprve bude vypadat na fotkách na sociálních sítích. Existuje hodně možností, jak s kily zatočit. Vyzkoušet mohou lidé různé diety, vhodná je také detoxikace organismu a sport.

Čerstvé potraviny

Podle nutričních specialistů je důležité zařadit do jídelníčku čerstvé potraviny, a to především ovoce a zeleninu. K snídani si můžete například dát cereálie s banánem nebo borůvkami, k obědu salát s kuřecím masem a slunečnicovými semínky a na večer si připravte například krůtí mleté maso s quinoou, feta sýrem, avokádem a zeleninou.

Například avokádo obsahuje mononenasycené tuky a vitamin E, takže pomáhá chránit před onemocněním srdce, snižuje krevní tlak a udržuje zdravé oči. Borůvky zase snižují hladinu cholesterolu a krevní tlak a jsou nízkokalorické. Grapefruit uvolňuje díky nízkému glykemického indexu cukr do krevního oběhu pomaleji a má velmi málo kalorií.

Detoxikace

Účinná je také detoxikace organismu. Jedná se o očistu těla, zbavení se toxických látek a předejití nadýmání, které může být v plavkách vidět. Vyhnout by se měli lidé hlavně alkoholu a kávě. Důležité je dodržovat pitný režim, k tomu je nutná voda nebo různé bylinkové čaje. Jíst by lidé měli například špenát, kapustu, jáhly, pohanku nebo ryby. Pro kvalitní očistu je vhodné využít komplexní doplňky stravy obsahujícící ostropestřec, aloe vera či housenici čínskou. Detoxikaci je vhodné zařadit na začátku hubnoucího procesu, protože napomáhá metabolismu a efektivnímu odbourávání tuků.

Dieta

Existuje řada diet, které mohou lidem pomoci získat vysněnou postavu. Vyzkoušet můžete například paleo dietu, při které jezte ovoce, zeleninu, mořské potraviny a netučné maso. Vyhnout byste se měli mléčným výrobkům, sladkostem, alkoholu a luštěninám. Další dieta je středomořská, která je založena na ovoci a zelenině. Do jídelníčku zařaďte také luštěniny, ryby, netučné maso a ořechy. U lidí je oblíbená i Atkinsonová dieta, během které jsou omezeny především sacharidy. Při této dietě se konzumují uzeniny, maso, sýry, vejce, ovoce i zelenina. Vynechat byste měli brambory, mrkev, rýži, banány a alkohol. Důležité však je dodržovat pravidla této diety.  

Sport

Pokud chcete mít pěknou postavu je důležitá nejen strava, ale také pohyb. Ideální je dva až třikrát týdně posilovat a zaměřit se na všechny partie vašeho těla. Podobně je na tom i kardio, kterému se můžete také věnovat až tři dny v týdnu. Vyrazte na kolo, jděte si zaběhat nebo se objednejte na hodinu tance. Dva dny si pak vyřaďte na aktivní odpočinek, během kterého si můžete užít jógu, pilates nebo procházku.

Vyzkoušejte naše produkty: BURN FAT pro účinné spalování tuků a DETOX pro očistu organismu nyní se slevou 33%, která platí do 31.3.2020.

 bigstock-Diet-And-Weight-Loss-Concept--240153547 

 

 

 

 

 

Zpět do obchodu